Location: Sirdalen Valley, Norway

Architects: Filter Arkitekters

Surface: 166 m²

Year:  2015

Photography: © Lise Bjelland


Given the location and the steep plot it had been desirable that the house be dug into the landscape, so it would act as an element integrated into the nature, both winter and summer.

Filter Arkitekter


_mg_3778_2_1000
© Lise Bjelland
_mg_3609_1000
© Lise Bjelland
_mg_3584_1000
© Lise Bjelland
_mg_3569_567
© Lise Bjelland
_mg_3660_567
© Lise Bjelland
_mg_3598_567
© Lise Bjelland
_mg_3619_1000
© Lise Bjelland
_mg_3634_1000
© Lise Bjelland
_mg_3751_1000
© Lise Bjelland
_mg_3405_567
© Lise Bjelland

Filter architects


Filter architects is a Norwegian architectural firm with head office in Oslo. The firm was founded in 1999 by the architects Per Olav Pedersen and Thomas Lærdal. The Oslo office consists of 6 architects (as of December 2015).
more


CONTACT

+47 23 35 32 20
Eugenies gate 8c
0168 Oslo
Norway
hjørnet av Eugenies og Sofies gate
vis-a-vis Bolteløkka skole


VISIT

Filter Arkitekters